Profil

”Vi” er faktisk kun advokat Peter Klitgaard, som er født i 1963 og blev jurist i 1988.

Min juridiske karriere startede med 5 års ansættelse på et mellemstort advokatkontor i København, hvor jeg beskæftigede mig med erhvervsorienterede opgaver herunder også retssager.

Herefter fulgte 17 specialiserende år som ansat advokat i to forsikringsselskaber, hvor jeg især har beskæftiget mig med erstatnings- og forsikringsretlige problemstillinger, herunder i stort omfang behandling af skadesager indenfor erhvervsforsikringer og navnlig ansvarsforsikringer.

I 2007 etablerede jeg advokatfirmaet, som bliver drevet fra min private bopæl. Strategien er at drive et specialiseret advokatfirma, hvor lave omkostninger, specialviden og personligt engagement gør det muligt at tilbyde et kvalitetsprodukt til særdeles konkurrencedygtige priser.

Jeg påtager mig kun opgaver indenfor mine kernekompetencer som er retssager, skadebehandling og rådgivning indenfor følgende områder:

  • Professionelt ansvar, herunder navnlig ejendomsmægleransvar og advokatansvar
  • Ledelsesansvar
  • Erhvervs- og produktansvar og recall (ikke personskader)
  • Kriminalitetsforsikringer
  • Fast ejendom (ikke berigtigelse af ejendomshandler)

Mine klienter er primært forsikringsselskaber (og deres kunder i ansvarssager), men jeg tilbyder også assistance til andre indenfor mine kernekompetencer. Når jeg vurderer, at jeg ikke er et godt valg til en opgave, kan jeg ofte anbefale en anden advokat med de rette kompetencer.

Jeg bistår gerne på engelsk - både skriftligt og mundtligt - og har betydelig erfaring fra et udenlandsk forsikringsselskab.

Under fanebladet værdier kan du læse mere om, hvad jeg lægger vægt på, og hvad du kan forvente.

web_front_page_peter_read_final